Aktywne filtry

Polkars nóż masarski nr. 24 (20cm)

Polkars nóż rzeźniczy nr. 24 czarny (20 cm)
Nóż rzeźniczy z plastikową rączką
Długość ostrza 200 mm

Ostrza noży wykonane są z wysokowęglowej stali nierdzewnej o optymalnej twardości 55-57 HRc.
Po przejściu procesu ulepszania cieplnego są szlifowane i osadzane w rękojeści z tworzywa sztucznego.

Ergonomiczna rękojeść noża wykonana jest z antypoślizgowego tworzywa polipropylenowego.
Rękojeść z polipropylenu gwarantuje wygodę użytkowania i spełnia wszystkie normy higieniczne

Noże mają szerokie zastosowanie w całym przemyśle mięsnym.
Noże Polkars są wykorzystywane w branży gastronomicznej jak i przez użytkowników domowych.

Noże posiadają atest PZH.

Polkars nóż masarski nr. 32 (21cm)

Polkars nóż rzeźniczy nr. 32 czarny (21cm)
Nóż rzeźniczy z plastikową rączką
Długość ostrza 210 mm

Ostrza noży wykonane są z wysokowęglowej stali nierdzewnej o optymalnej twardości 55-57 HRc.
Po przejściu procesu ulepszania cieplnego są szlifowane i osadzane w rękojeści z tworzywa sztucznego.

Ergonomiczna rękojeść noża wykonana jest z antypoślizgowego tworzywa polipropylenowego.
Rękojeść z polipropylenu gwarantuje wygodę użytkowania i spełnia wszystkie normy higieniczne

Noże mają szerokie zastosowanie w całym przemyśle mięsnym.
Noże Polkars są wykorzystywane w branży gastronomicznej jak i przez użytkowników domowych.

Noże posiadają atest PZH.

Polkars nóż masarski nr. 44 (25cm)

Polkars nóż rzeźniczy nr. 44 czarny (25cm)
Nóż rzeźniczy z plastikową rączką
Długość ostrza 250 mm

Ostrza noży wykonane są z wysokowęglowej stali nierdzewnej o optymalnej twardości 55-57 HRc.
Po przejściu procesu ulepszania cieplnego są szlifowane i osadzane w rękojeści z tworzywa sztucznego.

Ergonomiczna rękojeść noża wykonana jest z antypoślizgowego tworzywa polipropylenowego.
Rękojeść z polipropylenu gwarantuje wygodę użytkowania i spełnia wszystkie normy higieniczne

Noże mają szerokie zastosowanie w całym przemyśle mięsnym.
Noże Polkars są wykorzystywane w branży gastronomicznej jak i przez użytkowników domowych.

Noże posiadają atest PZH.

Nóż kucharski ze szlifem kulowym 840436

Wykonane ze stali chromowo-molibdenowo-wanadowej

Twardość 54–56 stopni HRC

Uchwyt z wtryskiwanego polipropylenu, bez nitów

Wymienne klipsy do znakowania rękojeści w 7-miu kolorach, zgodnie z normą HACCP. Wykonany ze stali niemieckiej, chromowo-molibdenowo-wanadowej

Twardość 56 stopni HRC

Uchwyt z wtryskiwanego polipropylenu, bez nitów

Nóż do jarzyn Giesser dł. 10 cm 8315

Nóż do jarzyn Giesser dł. 10 cm  8315 

Uniwersalny nóż do obierania warzyw i owoców.

Idealnie sprawdzi się w każdej kuchni.

Długość ostrza 10 cm

Ostrze średnio twarde

Kolory rękojeści: niebieski, żółty, czerwony fioletowy, limonkowy, pomarańczowy i zielony. 

 

Firma Giesser jest czołowym niemieckim producentem noży.

Noże Giesser wyróżnia:

- najwyższa trwałość ostrza poprzez wybór najlepszej stali chromo-molibdenowej

- wysoka trwałość i ograniczone zużywanie się klingi uzyskane w nowoczesnym procesie hartowania w próżni: twardość 56 HRC w skali Rockwella

- polerowanie zapewnia konsekwentnie wysoką wydajność i łatwe ponowne ostrzenie

- ergonomiczna i antypoślizgowa rękojeść poprzez zastosowanie różnorodnych kształtów i materiałów

Nóż uniwersalny Giesser dł. 16 cm 3005

Nóż uniwersalny Giesser  dł. 16 cm  

Długość ostrza 16 cm

Ostrze twarde

Czerwony kolor rękojeści

 

Firma Giesser jest czołowym niemieckim producentem noży.

Noże Giesser wyróżnia:

- najwyższa trwałość ostrza poprzez wybór najlepszej stali chromo-molibdenowej

- wysoka trwałość i ograniczone zużywanie się klingi uzyskane w nowoczesnym procesie hartowania w próżni: twardość 56 HRC w skali Rockwella

- polerowanie zapewnia konsekwentnie wysoką wydajność i łatwe ponowne ostrzenie

- ergonomiczna i antypoślizgowa rękojeść poprzez zastosowanie różnorodnych kształtów i materiałów 

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny.