Piec konwekcyjno-parowy Millennial Black Mask Bakery 6× 600×400 mm

    Wyposażony w dotykowy panel sterowania i port USB
    Zachowanie smaku, tekstury i aromatu delikatnych potraw dzięki funkcji pary oraz DELTA T
    Elastyczne pieczenie dla profesjonalistów: możliwość skonfigurowania aż 500 programów, programowanie opóźnionego startu
    Praca z opatentowanymi systemami Tecnoeka oraz szeregiem wyjątkowych funkcji
    Wydajność: 108-180 dań/dzień

Obudowa i komora wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304; komora tłoczona, z zaokrąglonymi narożnikami ułatwiającymi czyszczenie.
Drzwi przeszklone, 2-warstwowe, wentylowane grawitacyjnie, zawiasy po prawej stronie, z blokadą przy otwarciu na 60°, 90°, 120°, 180° dla bezpieczeństwa pracy; możliwość zamówienia pieca z zawiasami po przeciwnej stronie.
Taca ociekowa na skropliny z odpływem w drzwiach.
2 wentylatory z autorewersem, o 3 prędkościach (min. 1500 obr./min, max. 2800 obr./min).
Wytwarzanie pary: bezpośredni natrysk, 10-stopniowe (0 – 100%), sterowane elektronicznie.
Dotykowy panel sterowania – kolorowy 7-calowy ekran dotykowy. Wszystkie parametry i funkcje wskazywane w sposób numeryczny lub za pomocą ikon.
1-punktowa sonda zapewniająca stałą kontrolę parametrów pieczenia i gotowania.
Regulowane nóżki dla idealnego wypoziomowania.
Gotowanie/pieczenie w 3 trybach: konwekcyjny, parowy, konwekcyjno-parowy (combi).
Opcjonalnie: automatyczny system myjący w 4 programach: eco, normalny, intensywny, płukanie (system jest w standardzie w piecach elektrycznych linii Gastro i Compact).

Dodatkowe funkcje:
-Pre-heating: nagrzewanie wstępne komory o +30˚C więcej niż temperatura zadana,
-Multilevel: możliwość gotowania różnych potraw w tych samych warunkach, o różnym czasie obróbki termicznej,
-Holding Cabinet: utrzymywanie ugotowanych potraw w temperaturze serwowania,
-Cool Down: szybkie schładzanie komory dla szybkiej zmiany aktualnie gotowanego produktu,
-Proofer: piec pełni funkcję komory rozrostu.
Gotowanie z wykorzystaniem funkcji DELTA T: gotowanie z sondą temperatury, utrzymując stałą różnicę pomiędzy temperaturą wewnątrz produktu a temperaturą pieca, co pozwala uniknąć oddziaływania zbyt wysokiej temperatury na produkt.
Opatentowane systemy Tecnoeka:
-Airflowlogic™: przeprojektowany deflektor w celu poprawy cyrkulacji powietrza; umożliwia równomierne pieczenie na każdym poziomie.
-Humilogic™: wtryskiwanie wody  zza wentylatora zapewniające wysoki poziom wilgoci przy zmniejszonym użyciu wody; nie tylko zmniejsza zużycie wody, lecz także pozwala lepiej wydobyć z potraw naturalny smak i aromat.
Wyposażony w port USB – do pobierania danych HACCP.
Programowalny: zapisywanie 100 programów (receptur), do 10 kroków w każdym.
Programowanie opóźnionego startu aż o 24h.
Ustawianie czasu pracy do 11 h 59 min lub praca ciągła.
Zabezpieczenie przed przegrzaniem.
Pojemność komory: 5 blach 600×400 mm (nie są dołączone do zestawu).
Wydajność: 108-180 dań/dzień.
Współczynnik szczelności: IPX 4.
Zakres temperatury: 30°C do 270°C.
Odległość między prowadnicami: 80 mm.
Do pieca pasują:
-system myjący (kod: MKWT),
-sonda (kod: EKSCS),
-podstawa (kod: 229538),
-okap (kod: MKKC610),
-zestaw do piętrowania (kod: MKS64),
-komora rozrostu (kod: MKLM1064).

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Ostrzałka elektryczna do noży DICK SM-100

Profesjonalna ostrzałka elektryczna dla wszystkich typów noży i ostrzy.

Zastosowanie:

- ostrzenie wszystkich typów noży i ostrzy

- polerowanie ostrzy noży

Zalety ostrzałki DICK SM-100

- zwarta i kompaktowa budowa,
- cicha i bezwibracyjna praca,
- bardzo prosta obsługa, oszczędność czasu, niskie koszty eksploatacji,
- gumowe stopki dla zapewnienia stabilności pracy urządzenia,
- maszyna spełnia wszelkie normy Unii Europejskiej, m.in. normy związane z Bezpieczeństwem i Higieną Pracy.
- Wymiar taśmy: 55 x 1020 mm.
- Tarcza filcowa: 200 x 25 x 16 mm

Parametry oraz dane techniczne DICK SM-100:

Szerokość : 450 mm.
Głębokość: 470 mm.
Wysokość : 325 mm.
Napięcie zasilania: 230 V, 50/60 Hz.
Pobór prądu: 2,1 A.
Moc elektryczna: 500 W.
Prędkość obrotowa silnika : 2980 obr/min.
Prędkość pasa szlifierskiego : 18,7 m/s.
Prędkość liniowa tarczy polerskiej: 31,2 m/s.
Pas  szlifierski (980793647): 1020 mm × 55 mm.
Tarcza polerska (980793648):  200 mm × 25 mm × 16 mm.
Poziom emitowanego hałasu;
- bieg jałowy: 76 ±3 dB.
- obciążenie : 89 ±3 dB.
Długość kabla zasilającego: 1,8 m.
Waga urządzenia: 13,7 kg..

Urządzenie posiada certyfikat CE.

Nici wędliniarskie / przędza szara opakowanie...

Nici wędliniarskie służą do przewiązywania wędlin podczas wędzenia, aby nadać kształt i utrzymać mięso w jednej formie.

Profesjonalne - stosowane w przemyśle mięsny - EXTRA mocne.

Nić lniana

Kolor szary

Opakowanie 500 g.

 

Długość sznurka [m]: 355 +/-2%

Stół z basenem 1-komorowym bez maskownicy 811023

Stół z basenem 1-komorowym bez maskownicy Budget Line – skręcany, głębokość 600 mm, HENDI, Budget Line, 1000x600x(H)850mm

  • Obszerna komora o wys. 300 mm – sprawne mycie dużych naczyń, akcesoriów kuchennych i produktów spożywczych
  • Konstrukcja skręcana, demontowalna, ułatwiająca przewożenie i magazynowanie
  • Całość wykonana z najwyższej jakości stali nierdzewnej AISI 304 i 430 odpornej na odkształcenia i temperaturę oraz bezpiecznej w kontakcie z żywnością
  • Rant tylny o szer. 40 mm chroniący ścianę przed zabrudzeniem i zawilgoceniem

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny.