Piec konwekcyjno-parowy Millennial Black Mask Bakery 6× 600×400 mm

    Wyposażony w dotykowy panel sterowania i port USB
    Zachowanie smaku, tekstury i aromatu delikatnych potraw dzięki funkcji pary oraz DELTA T
    Elastyczne pieczenie dla profesjonalistów: możliwość skonfigurowania aż 500 programów, programowanie opóźnionego startu
    Praca z opatentowanymi systemami Tecnoeka oraz szeregiem wyjątkowych funkcji
    Wydajność: 108-180 dań/dzień

Obudowa i komora wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304; komora tłoczona, z zaokrąglonymi narożnikami ułatwiającymi czyszczenie.
Drzwi przeszklone, 2-warstwowe, wentylowane grawitacyjnie, zawiasy po prawej stronie, z blokadą przy otwarciu na 60°, 90°, 120°, 180° dla bezpieczeństwa pracy; możliwość zamówienia pieca z zawiasami po przeciwnej stronie.
Taca ociekowa na skropliny z odpływem w drzwiach.
2 wentylatory z autorewersem, o 3 prędkościach (min. 1500 obr./min, max. 2800 obr./min).
Wytwarzanie pary: bezpośredni natrysk, 10-stopniowe (0 – 100%), sterowane elektronicznie.
Dotykowy panel sterowania – kolorowy 7-calowy ekran dotykowy. Wszystkie parametry i funkcje wskazywane w sposób numeryczny lub za pomocą ikon.
1-punktowa sonda zapewniająca stałą kontrolę parametrów pieczenia i gotowania.
Regulowane nóżki dla idealnego wypoziomowania.
Gotowanie/pieczenie w 3 trybach: konwekcyjny, parowy, konwekcyjno-parowy (combi).
Opcjonalnie: automatyczny system myjący w 4 programach: eco, normalny, intensywny, płukanie (system jest w standardzie w piecach elektrycznych linii Gastro i Compact).

Dodatkowe funkcje:
-Pre-heating: nagrzewanie wstępne komory o +30˚C więcej niż temperatura zadana,
-Multilevel: możliwość gotowania różnych potraw w tych samych warunkach, o różnym czasie obróbki termicznej,
-Holding Cabinet: utrzymywanie ugotowanych potraw w temperaturze serwowania,
-Cool Down: szybkie schładzanie komory dla szybkiej zmiany aktualnie gotowanego produktu,
-Proofer: piec pełni funkcję komory rozrostu.
Gotowanie z wykorzystaniem funkcji DELTA T: gotowanie z sondą temperatury, utrzymując stałą różnicę pomiędzy temperaturą wewnątrz produktu a temperaturą pieca, co pozwala uniknąć oddziaływania zbyt wysokiej temperatury na produkt.
Opatentowane systemy Tecnoeka:
-Airflowlogic™: przeprojektowany deflektor w celu poprawy cyrkulacji powietrza; umożliwia równomierne pieczenie na każdym poziomie.
-Humilogic™: wtryskiwanie wody  zza wentylatora zapewniające wysoki poziom wilgoci przy zmniejszonym użyciu wody; nie tylko zmniejsza zużycie wody, lecz także pozwala lepiej wydobyć z potraw naturalny smak i aromat.
Wyposażony w port USB – do pobierania danych HACCP.
Programowalny: zapisywanie 100 programów (receptur), do 10 kroków w każdym.
Programowanie opóźnionego startu aż o 24h.
Ustawianie czasu pracy do 11 h 59 min lub praca ciągła.
Zabezpieczenie przed przegrzaniem.
Pojemność komory: 5 blach 600×400 mm (nie są dołączone do zestawu).
Wydajność: 108-180 dań/dzień.
Współczynnik szczelności: IPX 4.
Zakres temperatury: 30°C do 270°C.
Odległość między prowadnicami: 80 mm.
Do pieca pasują:
-system myjący (kod: MKWT),
-sonda (kod: EKSCS),
-podstawa (kod: 229538),
-okap (kod: MKKC610),
-zestaw do piętrowania (kod: MKS64),
-komora rozrostu (kod: MKLM1064).

16 innych produktów w tej samej kategorii:

KRAKOWSKA PARZONA – COMBI

KRAKOWSKA PARZONA – COMBI

Mieszanka przyprawowa do kiełbasy krakowskiej

OPIS PRODUKTU:

Mieszanina składników starannie ujednolicona w celu uzyskania mieszanki przyprawowej w sypkiej postaci.

Młynek elektryczny Vario z lejkiem drewnianym

Młynek elektryczny żarnowy

Wysokiej jakości młynki elektryczne wykonane z naturalnego drewna lipowego lub bukowego. Posiadają samoczyszczące i samoostrzące się kamienie mielące z korundu ceramicznie wiązanego. Wymienne kołki ozdobne umożliwiają dopasowanie młynka do każdej kuchni. Wydajne, funkcjonalne, trwałe mogą służyć wiele lat.

Nadają się do mielenia wszystkich rodzajów zbóż (pszenica, żyto, jęczmień, obłuszczony owies, proso, orkisz, gryka), przypraw jak również do mielenia kukurydzy.

Wydajne, estetyczne, funkcjonalne, trwałe i tak przydatne w Twojej ekologicznej kuchni. Elektryczne młynki do mielenia zboża, wykonane z drewna, z wysokiej klasy korundowymi żarnami.

Nóż do jarzyn Giesser dł. 10 cm 8315

Nóż do jarzyn Giesser dł. 10 cm  8315 

Uniwersalny nóż do obierania warzyw i owoców.

Idealnie sprawdzi się w każdej kuchni.

Długość ostrza 10 cm

Ostrze średnio twarde

Kolory rękojeści: niebieski, żółty, czerwony fioletowy, limonkowy, pomarańczowy i zielony. 

 

Firma Giesser jest czołowym niemieckim producentem noży.

Noże Giesser wyróżnia:

- najwyższa trwałość ostrza poprzez wybór najlepszej stali chromo-molibdenowej

- wysoka trwałość i ograniczone zużywanie się klingi uzyskane w nowoczesnym procesie hartowania w próżni: twardość 56 HRC w skali Rockwella

- polerowanie zapewnia konsekwentnie wysoką wydajność i łatwe ponowne ostrzenie

- ergonomiczna i antypoślizgowa rękojeść poprzez zastosowanie różnorodnych kształtów i materiałów

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny.