Pakowarka próżniowa – listwowa 975374

     Pakowarka próżniowa – listwowa, HENDI, Kitchen Line, listwa zgrzewająca 420 mm, 230V/550W, 490x260x(H)145mm

  • Sprawna obsługa urządzenia dzięki dodatkowym przyciskom szybkiego startu, wytwarzania próżni i zgrzewania umieszczonym na uchwycie
  • Efektywna praca urządzenia dzięki dużej wydajności pompy
  • Funkcja pulsacyjnego wytwarzania próżni dla szczególnie delikatnych produktów
  • Dzięki funkcji automatycznego wyłączania urządzenia po 10 minutach bezczynności zużywa się mniej energii
  • Praktyczna pakowarka próżniowa odpowiednia do worków o szerokości maks. 406 mm i dowolnej długości

Do pakowania produktów spożywczych i nieżywnościowych, z wyjątkiem płynów. Możliwość montażu przystawki 970638 do worków w rolce. Obudowa ze stali nierdzewnej. Uszczelka pokrywy gwarantuje szczelność podczas pracy. Łatwy w obsłudze panel sterowania. Funkcja regulacji odliczania czasu: 0-6 s. Funkcja marynowania. Funkcja pulsacyjnego wytwarzania próżni. Dodatkowe przyciski szybkiego startu, wytwarzania próżni i zgrzewania umieszczone na uchwycie. Automatyczne wyłączanie urządzenia po 10 min bezczynności. Pompa wibracyjna. Wydajność pompy: 16 l/min. Waga netto: 5 kg. Pakowarka nie jest przeznaczona do pracy ciągłej. Do użytku wyłącznie z workami moletowanymi.

975374

16 innych produktów w tej samej kategorii:

SKROBIA PSZENNA

SKROBIA PSZENNA NATYWNA 25 KG

Skrobia pszenna natywna otrzymywana jest z pszenicy, produkowana w procesie wielostopniowego mielenia, separowania i wymywania, a następnie odwodnienia, suszenia i mielenia. Jest znakomitym dodatkiem do żywności, mającym wpływ na teksturę, a także znacznie polepszającym wiązanie wody. Może być stosowana jako środek wypełniający. 

Wpływa pozytywnie na stabilność gotowego produktu w czasie przechowywania i podczas obróbki termicznej. Skrobia pszenna ma wszechstronne zastosowanie jako składnik i dodatek do żywności.

Stosowana jest w przetworach mięsnych i garmażeryjnych, w konserwach warzywno-mięsnych i rybnych, pieczywie i wyrobach mącznych, koncentratach potraw, jako zagęstnik do deserów, zup i sosów.

Wykorzystywana jest do wyrobu produktów bezglutenowych. Występuje pod postacią sypkiego proszku barwy białej.

LUNCHMEAT – COMBI

LUNCHMEAT – COMBI

Mieszanka przyprawowa do lunchmeatu.

OPIS PRODUKTU:

Mieszanina składników starannie ujednolicona w celu uzyskania mieszanki przyprawowej w sypkiej postaci.

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny.