Maszynka do mięsa nr 22 polska ALFA
Klasyczna maszynka do mielenia mięsa wykonana z odlewu żeliwnego, rączka z drewnianym uchwytem.
Maszynka wyposażona jest w nóż o czterech ostrzach oraz sito do mielenia mięsa średnica otworów 6 mm.
Produkt polski - maszynka nr 22 "ALFA"
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Pokrywka do pojemników GN z poliwęglanu, HENDI, GN 2/1, transparentny, 650x530mm
Półmisek owalny Trianon, Arcoroc, 350 mm, biały, 350x240x(H)26mm
Stół chłodniczy 3-drzwiowy z agregatem bocznym, Arktic, Profi Line, GN 1/1, 420L, 230V/400W, 1795x700x(H)850mm
- Obudowa wewnętrzna i zewnętrzna z wysokogatunkowej stali nierdzewnej AISI 201
- Cyfrowy wyświetlacz, elektroniczny termostat
- Samozamykające się drzwi z wygodnym, profilowanym uchwytem
- Chłodzenie wymuszone
- 4 nieodkręcane nóżki ze stali nierdzewnej z możliwością regulacji
Stół załadowczy do zmywarek ze zlewem i półką - prawy, HENDI, 800x760x(H)850mm
- Komora zlewu odporna na kwasy i środki chemiczne
- Spawane narożniki – wyższa wytrzymałość i estetyka
- Otwór pod baterię w standardzie
- Rant tylny dla zachowania higieny pracy
- Półka – miejsce do przechowywania
Nóż rzeźniczy z plastikową rączką
Długość ostrza 150 mm
Rękojeść noża wykonana z antypoślizgowego tworzywa.
Ostrza noży wykonane są z wysokowęglowej stali nierdzewnej o optymalnej twardości 55-57 HRc.
Po przejściu procesu ulepszania cieplnego są szlifowane i osadzane w rękojeści z antypoślizgowego tworzywa sztucznego.
Noże mają szerokie zastosowanie w całym przemyśle mięsnym.
Stół przyścienny z basenem jednokomorowym, HENDI, Profi Line, 600x600x(H)850mm
- Podstawowe wyposażenie kuchni, przygotowalni, zmywalni garów i zmywalni naczyń stołowych
- Duża komora idealna do mycia dużych naczyń kuchennych oraz dużych ilości warzyw i owoców
- Komora basenu spawana, wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304 zapewniającej wysoką odporność na kwasy spożywcze i środki chemiczne
- Konstrukcja spawana gwarantująca dużą wytrzymałość i stabilność
- Otwór na baterię ø30 mm
Garnek średni z pokrywką, HENDI, Budget Line, 9L, ø250x(H)180mm
Talerz głęboki Everyday, Arcoroc, ø225 mm, biały, ø225x(H)30mm
Patelnia żeliwna do grillowania, okrągła, HENDI, 510x274x(H)27mm
Tasak POLKARS
Rękojeść z polietylenu
ostrze błyszczące
długość ostrza 350 mm
długość rękojeści 430 mm
Zamrażarka skrzyniowa, Arktic, 93L, 230V/105W, 574x608x(H)845mm
Schładzarka szokowa 5xGN 1/1, Arktic, 230V/1420W, 750x740x(H)880mm
Jelita europejskie, mocne, długie odcinki.
Nici wędliniarskie służą do przewiązywania wędlin podczas wędzenia, aby nadać kształt i utrzymać mięso w jednej formie.
Profesjonalne - stosowane w przemyśle mięsny - EXTRA mocne.
Nić lniana
Kolor szary
Opakowanie 500 g.
Długość sznurka [m]: 355 +/-2%
Stół centralny wzmocniony bez półki, HENDI, 1500x700x(H)850mm
- Pełny dostęp do blatu
- Wzmocnienia boczne
- Spawana konstrukcja
- Wzmocniony i wygłuszony blat
- Stopki poziomujące
Półelastyczne ostrze.
Nóż rzeźniczy z plastikową rączką
Długość ostrza 125 mm
Rękojeść noża wykonana z antypoślizgowego tworzywa.
Ostrza noży wykonane są z wysokowęglowej stali nierdzewnej o optymalnej twardości 55-57 HRc.
Po przejściu procesu ulepszania cieplnego są szlifowane i osadzane w rękojeści z antypoślizgowego tworzywa sztucznego.
Noże mają szerokie zastosowanie w całym przemyśle mięsnym.
Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny.