Papier 2 str. silikonowany do pieczenia

Papier 2 str. silikonowany do pieczenia rolka biała 40×200/6k

Papier do pieczenia w kolorze białym, pokryty obustronnie silikonem. Papier przeznaczony do pieczenia potraw suchych, wilgotnych i tłustych oraz do rozdzielania produktów zamrożonych. Papier można stosować do pieczenia w temperaturze do 220°C przed dwie godziny, a także to chłodzenia lub mrożenia w temparaturze do -18°C

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Polkars nóż masarski nr. 14 (15cm)

Nóż rzeźniczy z plastikową rączką

Długość ostrza 150 mm
Rękojeść noża wykonana z antypoślizgowego tworzywa.

Ostrza noży wykonane są z wysokowęglowej stali nierdzewnej o optymalnej twardości 55-57 HRc.

Po przejściu procesu ulepszania cieplnego są szlifowane i osadzane w rękojeści z antypoślizgowego tworzywa sztucznego.

Noże mają szerokie zastosowanie w całym przemyśle mięsnym.

Kasza łamanka

Kasza łamanka -PRODUKT NATURALNY, WYSOKIEJ JAKOŚCI

Kasza jęczmienna jest pełnoziarnistym i bardzo wartościowym produktem odżywczym. Cechuje się dużą zawartością błonnika pokarmowego. Zawierają go dwie frakcje: rozpuszczalna i nierozpuszczalna w wodzie. Dlatego polecana jest osobom cierpiącym na zaparcia oraz inne dolegliwości układu pokarmowego. Duża zawartość błonnika i skrobi sprawia, że posiłki składające się z kaszy jęczmiennej są wysoce energetyczne. Jest doskonałym źródłem witaminy A, E oraz K. Zawiera niacynę, kwas foliowy oraz inne witaminy z grupy B.

Polkars nóż masarski nr. 44 (25cm)

Polkars nóż rzeźniczy nr. 44 czarny (25cm)
Nóż rzeźniczy z plastikową rączką
Długość ostrza 250 mm

Ostrza noży wykonane są z wysokowęglowej stali nierdzewnej o optymalnej twardości 55-57 HRc.
Po przejściu procesu ulepszania cieplnego są szlifowane i osadzane w rękojeści z tworzywa sztucznego.

Ergonomiczna rękojeść noża wykonana jest z antypoślizgowego tworzywa polipropylenowego.
Rękojeść z polipropylenu gwarantuje wygodę użytkowania i spełnia wszystkie normy higieniczne

Noże mają szerokie zastosowanie w całym przemyśle mięsnym.
Noże Polkars są wykorzystywane w branży gastronomicznej jak i przez użytkowników domowych.

Noże posiadają atest PZH.

Polkars nóż do ryb nr. 52 (16cm)

Polkars nóż do ryb nr. 52 czarny (16cm) 
Nóż do ryb z plastikową rączką
Długość ostrza 160 mm

Ostrza noży wykonane są z wysokowęglowej stali nierdzewnej o optymalnej twardości 55-57 HRc.
Po przejściu procesu ulepszania cieplnego są szlifowane i osadzane w rękojeści z tworzywa sztucznego.

Ergonomiczna rękojeść noża wykonana jest z antypoślizgowego tworzywa polipropylenowego.
Rękojeść z polipropylenu gwarantuje wygodę użytkowania i spełnia wszystkie normy higieniczne

Noże mają szerokie zastosowanie w całym przemyśle spożywczym.
Noże Polkars są wykorzystywane w branży gastronomicznej jak i przez użytkowników domowych.

Noże posiadają atest PZH.

Skrobia ziemniaczana

Skrobia ziemniaczana uzyskiwana jest z bulw ziemniaków. W procesie powstawania mąki następuje oddzielenie skrobi od pozostałych części ziemniaka, potem zostaje poddana procesom: płukania, oczyszczania, suszenia i odsiania. Połączona w wodą tworzy przeźroczystą, kleistą zawiesinę.

Mąka ma kolor śnieżnobiały łatwo jest ją zidentyfikować, po ściśnięciu w dłoni charakterystycznie „chrzęści”.

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny.