Mieszarka ręczna do farszu z dzieżą stałą, HENDI 282687

Mieszarka ręczna do farszu z dzieżą stałą, HENDI, wsad mięsa: 11,7 kg, 18L, 580x250x(H)415mm

Urządzenie do małej produkcji wyrobów wędliniarskich

Miesza zmielone mięso z dodatkami, np. przyprawami, w celu uzyskania farszu do kiełbas, serdelków i innych wyrobów wędliniarskich

Obudowa ze stali nierdzewnej AISI 304

Napęd ręczny za pomocą korbki

W modelu 282687 zastosowana przekładnia obrotów

Bardzo łatwa w obsłudze i czyszczeniu

282687

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Nici wędliniarskie / przędza szara opakowanie...

Nici wędliniarskie służą do przewiązywania wędlin podczas wędzenia, aby nadać kształt i utrzymać mięso w jednej formie.

Profesjonalne - stosowane w przemyśle mięsny - EXTRA mocne.

Nić lniana

Kolor szary

Opakowanie 500 g.

 

Długość sznurka [m]: 355 +/-2%

Polkars nóż masarski nr. 16 (15cm)

Polkars nóż rzeźniczy nr. 16 czarny (15cm)
Nóż rzeźniczy z plastikową rączką
Długość ostrza 150 mm

Ostrza noży wykonane są z wysokowęglowej stali nierdzewnej o optymalnej twardości 55-57 HRc.
Po przejściu procesu ulepszania cieplnego są szlifowane i osadzane w rękojeści z tworzywa sztucznego.

Ergonomiczna rękojeść noża wykonana jest z antypoślizgowego tworzywa polipropylenowego.
Rękojeść z polipropylenu gwarantuje wygodę użytkowania i spełnia wszystkie normy higieniczne

Noże mają szerokie zastosowanie w całym przemyśle mięsnym.
Noże Polkars są wykorzystywane w branży gastronomicznej jak i przez użytkowników domowych.

Noże posiadają atest PZH.

Jelita wołowe wiankowe 43/46 30m

Naturalne jelita wołowe wiankowe 43/46 idealnie nadają się do domowych wyrobów wędzonych, gotowanych, parzonych oraz podsuszanych.
Jelita wołowe wiankowe najczęściej stosowane są do kiełbasy lisieckiej, kiszki ziemniaczanej, kaszanki i pasztetowej.

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny.