Mikser ręczny 400 224014

Mikser ręczny 400 o zmiennej prędkości z rózgą i wieszakiem, HENDI, 230V/400W, 155x120x(H)790mm

  • W zestawie: napęd miksera ze zmienną prędkością, ramię miksujące, ramię ubijające, wieszak mocowany do ściany
  • Wygodny uchwyt z wbudowanymi przyciskami zapewniający pełną kontrolę nad urządzeniem
  • Maks. prędkość miksowania: 11 000 obr./min, a ubijania: 1500 obr./min
  • Regulowana prędkość
  • Miksowanie mieszanin do 60 l

Mikser ręczny 400 o zmiennej prędkości z rózgą i wieszakiem firmy Hendi to niezwykle praktyczne urządzenie kuchenne skonstruowane z myślą o wygodnym przyrządzaniu zup, sosów, przecierów, farszów, a także przygotowywaniu słodkich kremów i bitej śmietany.

Do użytku w lodziarniach, restauracjach, kuchniach hotelowych, kawiarniach i firmach cateringowych

Idealny do przyrządzania m.in. mieszanek lodowych, zup jarzynowych, przecierów, sosów, farszów, majonezu, przecieru pomidorowego, pesto, a także bitej śmietany, kremów czy omletów - w zależności od używanej końcówki

Obudowa wykonana z mocnego poliamidu w kolorze niebieskim

Ramiona robocze wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304

Ramię ubijające o dł. 350 mm o maks. poziomie zanurzenia 200 mm

Ramię miksujące o dł. 400 mm o maks. poziomie zanurzenia 290 mm

Odpowiedni do pojemności mieszanin: do 60 l 

Prędkość ramienia miksującego: 2500-11 000 obr./min

Prędkość ramienia ubijającego: 250-1500 obr./min

W zestawie: napęd miksera ze zmienną prędkością, ramię miksujące, ramię ubijające, wieszak mocowany do ściany

224014

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Pojemnik GN 1/2 z poliwęglanu 861400

Pojemnik GN 1/2 z poliwęglanu, HENDI, Profi Line, GN 1/2, 12,5L, transparentny, 325x265x(H)200mm

  • Wykonany z półprzezroczystego poliwęglanu
  • Nie wchłania zapachów ani smaków
  • Możliwość stosowania w kuchenkach mikrofalowych, bemarach i urządzeniach podgrzewających do temperatury 110°C
  • Możliwość magazynowania piętrowego
  • Nadaje się do mycia w zmywarkach

KRAKOWSKA PARZONA – COMBI

KRAKOWSKA PARZONA – COMBI

Mieszanka przyprawowa do kiełbasy krakowskiej

OPIS PRODUKTU:

Mieszanina składników starannie ujednolicona w celu uzyskania mieszanki przyprawowej w sypkiej postaci.

Witryna chłodnicza 2-półkowa 233450

Witryna chłodnicza 2-półkowa, Arktic, 410L, 230V/490W, 1215x675x(H)1210mm

  • Obudowa ze stali nierdzewnej z podwójnymi szybami
  • Cyfrowy termostat i wyświetlacz
  • 2 przestawne szklane półki
  • Zakres temperatury: od 2°C do 6°C
  • 4 kółka, w tym 2 z hamulcami

Polkars nóż masarski nr. 32 (21cm)

Polkars nóż rzeźniczy nr. 32 czarny (21cm)
Nóż rzeźniczy z plastikową rączką
Długość ostrza 210 mm

Ostrza noży wykonane są z wysokowęglowej stali nierdzewnej o optymalnej twardości 55-57 HRc.
Po przejściu procesu ulepszania cieplnego są szlifowane i osadzane w rękojeści z tworzywa sztucznego.

Ergonomiczna rękojeść noża wykonana jest z antypoślizgowego tworzywa polipropylenowego.
Rękojeść z polipropylenu gwarantuje wygodę użytkowania i spełnia wszystkie normy higieniczne

Noże mają szerokie zastosowanie w całym przemyśle mięsnym.
Noże Polkars są wykorzystywane w branży gastronomicznej jak i przez użytkowników domowych.

Noże posiadają atest PZH.

Polkars nóż masarski nr. 05 (17,5cm)

Polkars nóż rzeźniczy nr. 05 czerwony (17,5cm)
Nóż rzeźniczy z plastikową rączką
Długość ostrza 175 mm

Ostrza noży wykonane są z wysokowęglowej stali nierdzewnej o optymalnej twardości 55-57 HRc.
Po przejściu procesu ulepszania cieplnego są szlifowane i osadzane w rękojeści z tworzywa sztucznego.

Ergonomiczna rękojeść noża wykonana jest z antypoślizgowego tworzywa polipropylenowego.
Rękojeść z polipropylenu gwarantuje wygodę użytkowania i spełnia wszystkie normy higieniczne

Noże mają szerokie zastosowanie w całym przemyśle mięsnym.
Noże Polkars są wykorzystywane w branży gastronomicznej jak i przez użytkowników domowych.

Noże posiadają atest PZH.

Sól Peklująca

Azotynowa sól peklująca (peklosól) jest niezastąpionym środkiem pomocniczym w produkcji wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Peklowanie nawiązuje do jednego z najstarszych sposobów konserwowania żywności – konserwacji za pomocą soli.

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny.