Piec konwekcyjny z nawilżaniem 225035

Piec konwekcyjny z nawilżaniem 4 x 429x345 mm – elektryczny, sterowany elektronicznie, programowalny, HENDI, 230V/2900W, 590x695x(H)590mm

Idealne rozwiązanie dla małych piekarni, sklepów oraz wszelkiego typu lokali chcących poszerzyć swoją ofertę o świeże i smaczne pieczywo

Niewielkie rozmiary oraz ekonomiczne zużycie energii elektrycznej sprawiają, że można zamontować je praktycznie wszędzie

Obudowa oraz komora pieczenia ze stali nierdzewnej

Drzwi przeszklone, wentylowane grawitacyjnie

System chłodzenia elementów sterujących

Współczynnik szczelności IPX 3 

Kabel zasilający z wtyczką w zestawie

4 blachy aluminiowe 429x345x(H)9 mm w zestawie. Idealne rozwiązanie dla małych piekarń, sklepów oraz wszelkiego typu lokali chcących poszerzyć swoją ofertę o świeże i smaczne pieczywo

Niewielkie rozmiary i ekonomiczne zużycie energii elektrycznej sprawiają, że można je zamontować praktycznie wszędzie

Obudowa i komora pieczenia ze stali nierdzewnej

Drzwi przeszklone, wentylowane grawitacyjnie

System chłodzenia elementów sterujących

Współczynnik szczelności IPX 3

W zestawie: 4 blachy aluminiowe 429x345x(H)9 mm

1 wentylator z rewersem

Termostat: od 30°C do 260°C

Funkcja nagrzewania wstępnego do 180°C

99 programów, w każdym po 4 kroki

225035

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dez Foam 1020

Alkaliczny pianowy płyn o właściwościach bakteriobójczych i grzybobójczych do mycia i dezynfekcji ścian, posadzek, maszyn, wyposażenia w przemyśle spożywczym. Posiada wysokoefektywną ochronę antykorozyjną. Dopuszczony do kontaktu z powierzchnią ocynkowaną. 

Nóż uniwersalny Giesser dł. 16 cm 3005

Nóż uniwersalny Giesser  dł. 16 cm  

Długość ostrza 16 cm

Ostrze twarde

Czerwony kolor rękojeści

 

Firma Giesser jest czołowym niemieckim producentem noży.

Noże Giesser wyróżnia:

- najwyższa trwałość ostrza poprzez wybór najlepszej stali chromo-molibdenowej

- wysoka trwałość i ograniczone zużywanie się klingi uzyskane w nowoczesnym procesie hartowania w próżni: twardość 56 HRC w skali Rockwella

- polerowanie zapewnia konsekwentnie wysoką wydajność i łatwe ponowne ostrzenie

- ergonomiczna i antypoślizgowa rękojeść poprzez zastosowanie różnorodnych kształtów i materiałów 

Nadziewarka elektryczna do kiełbas 15 l, HENDI...

Nadziewarka elektryczna do kiełbas 15 l, HENDI, 15L, 230V/60W, 450x350x(H)750mm

  • Dedykowana specjalnie dla restauracji, barów, karczm, gospodarstw agroturystycznych i małych zakładów przetwórstwa mięsa z własnymi sklepami
  • Układ przekładni biegów odporny na obciążenie mechaniczne dzięki materiałom ze stali hartowanej
  • Pojemność: 15 l, około 13 k mięsa
  • Regulowana prędkość przesuwu tłoka w zakresie 0-10 mm/s umożliwia dokładne dostosowanie prędkości napełniania w zależności od konsystencji farszu jak i wielkość oraz grubości osłonki
  • Możliwość załączania pracy nadziewarki poprzez pedał nożny

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny.