Piec konwekcyjny z nawilżaniem 225035

Piec konwekcyjny z nawilżaniem 4 x 429x345 mm – elektryczny, sterowany elektronicznie, programowalny, HENDI, 230V/2900W, 590x695x(H)590mm

Idealne rozwiązanie dla małych piekarni, sklepów oraz wszelkiego typu lokali chcących poszerzyć swoją ofertę o świeże i smaczne pieczywo

Niewielkie rozmiary oraz ekonomiczne zużycie energii elektrycznej sprawiają, że można zamontować je praktycznie wszędzie

Obudowa oraz komora pieczenia ze stali nierdzewnej

Drzwi przeszklone, wentylowane grawitacyjnie

System chłodzenia elementów sterujących

Współczynnik szczelności IPX 3 

Kabel zasilający z wtyczką w zestawie

4 blachy aluminiowe 429x345x(H)9 mm w zestawie. Idealne rozwiązanie dla małych piekarń, sklepów oraz wszelkiego typu lokali chcących poszerzyć swoją ofertę o świeże i smaczne pieczywo

Niewielkie rozmiary i ekonomiczne zużycie energii elektrycznej sprawiają, że można je zamontować praktycznie wszędzie

Obudowa i komora pieczenia ze stali nierdzewnej

Drzwi przeszklone, wentylowane grawitacyjnie

System chłodzenia elementów sterujących

Współczynnik szczelności IPX 3

W zestawie: 4 blachy aluminiowe 429x345x(H)9 mm

1 wentylator z rewersem

Termostat: od 30°C do 260°C

Funkcja nagrzewania wstępnego do 180°C

99 programów, w każdym po 4 kroki

225035

16 innych produktów w tej samej kategorii:

SIATKA EXTRA 180/48 50 MB

Bardzo dobrze rozciągająca się siatka, łatwa w aplikacji na szynki.

Idealna do mniejszych szynek. Dzięki tej siatce szynka będzie miała tradycyjny wygląd oraz kształt.

Siatki zachowują swoje walory w temperaturze do 125 stopni C.

Saletra potasowa do peklowania mięs 410011

Saletra potasowa - azotan potasu (KNO3) to bezbarwna krystaliczna sól (E 252) stosowna do peklownia mięsa metodami tradycyjnymi. Saletra potasowa jest obok soli kuchennej najważniejszym dodatkiem stosowanym przy peklowaniu mięsa (szczególnie wieprzowiny, wołowiny oraz cielęciny), gwarantującym nie tylko przedłużenie jego trwałości ale i zachowanie różowej barwy mięsa.

Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny.