Nici wędliniarskie służą do przewiązywania wędlin podczas wędzenia, aby nadać kształt i utrzymać mięso w jednej formie.
Profesjonalne - stosowane w przemyśle mięsny - EXTRA mocne.
Nić bawełniane z domieszką poliestru (90% bawełna, 10% poliester).
Kolor biały
Opakowanie 100 g.
Wyprodukowano w Polsce.
Posiada atest PZH.
Grubość sznurka [tex]:1200
Wytrzymałość: [daN]: 20+/-5%
Długość sznurka [m]: 60 +/- 2%
Nici wędliniarskie służą do przewiązywania wędlin podczas wędzenia, aby nadać kształt i utrzymać mięso w jednej formie.
Profesjonalne - stosowane w przemyśle mięsny
Nić wiskozowe - odporne na wilgoć
Charakteryzują się wysoką wytrzymałością na zrywanie.
Najczęściej są wykorzystywane do produkcji rolad mięsnych.
Kolor biały
Opakowanie 100 g.
Wyprodukowano w Polsce.
Posiada atest PZH.
Grubość sznurka [tex]:600
Nici wędliniarskie służą do przewiązywania wędlin podczas wędzenia, aby nadać kształt i utrzymać mięso w jednej formie.
Profesjonalne - stosowane w przemyśle mięsny - EXTRA mocne.
Nić bawełniane z domieszką poliestru (90% bawełna, 10% poliester).
Kolor biały
Opakowanie 500 g.
Wyprodukowano w Polsce.
Posiada atest PZH.
Grubość sznurka [tex]:1200
Wytrzymałość: [daN]: 20+/-5%
Długość sznurka [m]: 355 +/-2%
Nici wędliniarskie cienkie służą do przewiązywania osłonek do wędlin.
Nić lniano-bawełniana.
Kolor biały
Opakowanie 500 g.
Posiada atest PZH.
Nici wędliniarskie służą do przewiązywania wędlin podczas wędzenia, aby nadać kształt i utrzymać mięso w jednej formie.
Profesjonalne - stosowane w przemyśle mięsny - EXTRA mocne.
Nić lniana
Kolor szary
Opakowanie 500 g.
Długość sznurka [m]: 355 +/-2%
Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny.